Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Danmark - Et teaterstykke

Mål

Målet med kampanjen er å la brukerene (målgruppe: barn/ungdom) få oppleve hvor fantastisk Danmark er og hvor mange utrolige attraksjoner som finnes. Ved å sette sammen et eget teaterstykke, kan de i tillegg til å sende tips til foreldrene sine også vinne turen for hele familien.

Beskrivelse

VisitDenmark lanserte nylig en barneguide ? en bok som handler om hva du som barn kan oppleve i Danmark.

Som et supplement til dette har vi utarbeidet nettløsningen Danmark - et teaterstykke, der barn og unge inviteres til å sette sammen sin drømmeferie i Danmark. Er man riktig heldig, kan man vinne turen med hele familien.

Etter at man har satt opp- og sett teaterstykket sitt, har brukerne mulighet til å sende dette med en teaterbillet til foreldre eller kjente. Etter å ha opplevd barnets drømmereise, føres de over i en voksendel som inneholder oversikt over attraksjonene, bestillingsmuligheter, direktelinker, kart og annen nyttig informasjon.

Effekt

25 dager etter lansering, og med ekstremt lite annonsering, har vi hatt 13.000 besøk på siden. En tredjedel av disse har gjennomført oppsett og avspilling av et teaterstykke mer enn en gang.

Andre involverte

Idé/konsept, design, tekst, flash, utvikling/programmering: apt

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012