Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Pelle Politibil

Mål

Etablere et univers for barna der de kan bli kjent med Pelle Politibil anno 2009. Siden skal også gi den generasjonen som vokste opp med Pelle et hyggelig gjensyn med nye Pelle. Siden skal utvikles i takt med lansering av filmen og skal etterhvert utvikles til et eget Pelle-univers.

Beskrivelse

Siden er laget slik at man skal få opplevlsen av å være i Pelle sin animerte verden. Pelle er fra før kjent som vanlig film med har nå blitt til en helaftens spillefilm laget av Qvisten animasjon.
På nettsiden skal man bli kjent med hovedkarakterene i filmen og gjennom små spill, konkurranser, animasjoner og filmer skal barna begynne å leve seg inn i Pelle sitt univers.

Siden er laget for barn i alderen 3-8 år og det er lagt stor vekt på å skape en leken, animert og opplevelsesrik side med både visuell, auditiv og tekstuell navigering for de som ikke kan lese.

Sidene ble lansert før filmfestivalen i Haugessund og var da rettet mot de ulike kinosjefene. I høstferien ble det gjennomført en stor kampanje der en modell av Pelle ble plassert rundt om på norske kinoer og hvor barna kunne ta bilde og sende til nettsiden via mms.

Effekt

Tall foreligger ikke før etter premieren

Andre involverte

Prosjektleder: Ingeborg Justnes
Rådgiver: Lars-Petter Windelstad Kjos
Ide&konsept: Henrik Mathisen og Marcus Kjeldsen
Design: Marcus Kjeldsen
3D: Marcus Kjeldsen
3D animasjon: Henrik Mathisen
Flashprogrammering: Terje Gran
Utviklere: Thomas Kjørnes og Johannes Gorset

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012