Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Hjelp, jeg vil bli flygeleder!

Mål

Målet med kampanjen er å engasjere og involvere målgruppen på en ny måte ved å gi dem en smakebit av flygelederyrket for derigjennom få flere søkere til flygelederutdanningen.

Beskrivelse

Spillet simulerer deg som flygeleder; hvor man må holde styr på flyene på flyplassen, både for take-off, landing og tax to gate. Spillets vanskelighetsgrad øker etter hvert og lar spillerne prøve ferdighetene sine ift egenskapene en flygeleder må ha, som f. eks. å ha flere fly i hodet samtidig, god simultankapasitet osv. Man får resultatranking i forhold til andre spillere og kan utfordre vennene sine til å spille. Får man smaken på dette kan man dessuten søke som Flygeleder.

Effekt

Det er en utfordring å skape oppmerksomhet og engasjement og nå ut i den enorme støyen som er om dagen, rettet mot denne aldersgruppen. (19-30 år) Etter bare en drøy uke på lufta viser Google Analytics at så mange som 28.897 har vært inne på kampanjesiten hvorav 23.227 er unike brukere. Dette lover godt for kampanjen som skal gå frem til 15 april 2011.

Andre involverte

Screenplay

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012