Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

VM i Ku-Stafett

Mål

TINE er en av sponsorene til ski-VM og Litago ønsket å bruke sin del av sponsoratet å engasjere sine Facebook venner før og under VM, og samtidig bygge Litagos verdier og merkevare. For å markere en såpass stor happening som ski-VM i Norge, og samtidig gi Facebook-vennene noe å leke med var det naturlig å gi målgruppen et spill som var relatert til ski-VM, og også gi dem mulighet til å heie på utøverne ? uansett hvor man er.

Beskrivelse

VM i Ku-Stafett er et multiplayer spill der du danner lag med en en annen, og spiller mot andre lag. Spillet er delt opp i to omganger der man heier og går 2x2 km.

Deltagerne må ha Facebook-konto for å kunne konkurrere sammen med og mot andre. Det er raskt og enkelt å registrere seg. Alt som må gjøres er å godta forespørselen fra Facebook når den dukker opp.

Spillet går ut på å danne et lag sammen med en venn eller ukjent. Man skal da spille mot to andre. Mot- og medspillere finner man i Player-loungen. Spillet er delt opp i to omganger, der den ene går på ski og den andre heier på lagkameraten. I omgangen etter byttes rollene, og den som gikk på ski skal nå heie og omvendt. Begge delene er like viktig for at laget skal vinne og samle flest mulig poeng. Poengsummene åpner nye medaljer og gir mulighet til å endre klær og spesialeffekter.

Man får medaljer i spillet, og i tillegg kan man få medaljer ved å bruke iPhone Appen. En medalje gir poeng, og disse poengene gir etter hvert tilgang til spesialeffekter og utstyr til spillerens egen Litago.

Spesialeffektene gir fordeler i selve løpet, mens utstyr og klær er en visuell slik at man får sin egen Litago.

I tillegg til stafett er det også laget en Kubjelle App til iPhone. Med denne kan man riste kubjellen og skape virkelig god stemning under ski-VM. I tillegg til å være en morsom App, kan deltagerne riste seg til enda flere medaljer, noe som gir flere poeng.

Effekt

Per 28.02 ? kl. 10.00

Besøk : 115.275
Unike besøk: 81.884
Gjennomsnittstid på nettstedet: 04:26 min
Spill: 53525 (med 4 personer per spill, er det 214.100 til sammen)
Laginivitasjoner: 139.866
Spillinvitasjoner: 95.873

Andre involverte

Kunde: Anette Tvenge
Kreativtteam: Per Kristian Voss Halvorsen og Kim Gothard Taanevig
Design: Jørgen Winsnes og Rolf A. Jensen
Programering Aleksander Svaetichin og Johan Lindqvist
Prosjektleder: Eirik Fjellaksel
Lyd: Dinahmoe
Konsulent: Ellen Fougner og Jan Chr. Fosseidbråten
Tekst: Martine Andresen

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012