Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Nettsted for Aksel Lund Svindal

Mål

Lage et særpreget nettsted (Aksel driver en individuell idrett) som står ut fra massen av personlige nettsteder for idrettsutøvere og som bygger et riktig og tydelig image av Aksel.

Beskrivelse

Aksel Lund Svindal er i tillegg til å være en av verdens aller beste alpinister også aktiv på egen blogg, på Facebook og Twitter. Nettstedet www.aksellundsvindal.com hadde noe trafikk, og en stor fast følgerskare. Oppgaven var å lage en ny nettløsning på denne adressen.

For å gi inntrykk av at Aksel driver med en fartsfylt idrett har vi laget overganger mellom innholdskategoriene hvor Aksel «kjører» nedover siden. Vi har integrert Google Maps for hver enkelt kalenderhendelse for å gi et direkte og nært forhold til stedene Aksel kjører renn på rundt om i verden.

At Aksel driver med en vinteridrett påvirket valget av et lyst visuelt uttrykk generelt sett. Fargeskalaen er inspirert av snødekte fjell, blå himmel og sterkt sollys. Vi ønsket å skape en nordisk identitet: enkelt, ren og tydelig typografi. I tillegg ønsket vi å tilføre noen særegne detaljer som strek bak lenker isteden for under ? for å understreke at Aksel er en person som gjør ting på sin måte.

Andre involverte

Vegard Bjørlykke, design, Thomas Sømoen og Erland Wiencke, teknisk utvikling, Linda Tillier, prosjektledelse, Ole Hustad, konsulent.

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012