Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Xito - Verv dine venner!

Mål

-Øke antall vervinger gjort av Xito-kunder, for å få flere over på Xitos abonnement Xito Best Friends.
-Øke bevisstheten rundt at Xito er Norges billigste forhåndsbetalte mobilabonnement, og jobber hardt for å gi kundene gode dealer.
-Underbygge Xito som ?The social media mobile company?.

Beskrivelse

Facebook verve-applikasjon som lar Xito-kunder verve Facebook-venner. Applikasjonen bruker kunders telefonnummer som ID, og ververe krediteres automatisk når tre venner har blitt Xito-kunder.

Applikasjonen har få steg for best mulig flyt, og bruker Facebooks Registration Plugin for å registrere nye ververe med lavest mulig barriere. Verver-ID sendes sømløst med brukeren inn på Xito.no, som automatisk plukker opp og krediterer for verving. For å minimere spam og følge Facebooks policies gis det ingen belønning for selve verve-utsendelsen ? belønningen aktiveres først når tre venner faktisk har blitt kunder.

Applikasjonen er basert på Xitos mobilabonnement Best Friends, som lar kunder ringe gratis så lenge de har vervet tre nye Xito-kunder, og disse tre er aktive kunder.

Effekt

Xito er ?The social media mobile company? og er aktive både på Facebook, egen blogg, YouTube og Twitter. Verve-applikasjonen bygger videre oppunder dette, og lar Xitos mange dedikerte brukere enkelt verve Facebook-venner til å bli kunder.

Andre involverte

Henrik Mühlbradt, Markedsdirektør Xito (Idé),
Fredrik B. Fjeld (Utvikling),
Alexander M. Grimstad (Prosjektleder),
Fredrik Nilssen (Design), Henrik Mühlbradt, Fredrik B. Fjeld, Alexander M. Grimstad, Mikkel Gedde (Konsept)

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012