Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Gi litt til en som mangler alt

Mål

Kampanjen er laget for å samle inn bidrag til Plans julekampanje.

Beskrivelse

På www.gi-litt.no står treet som alle nordmenn kan være med å pynte opp. Ved å sende en sms tenner man umiddelbart sitt eget lys på treet, samtidig som man donerer 30 kroner til Plans arbeid for de som har minst og jordskjelvofrene i Pakistan. Om man ikke ønsker å bruke mobiltelefonen, kan man også tenne sitt lys ved hjelp av kredittkort. Kampanjen ble lansert med et gatestunt. Hele juletreet ble prosjektert på en fem meter høy vegg ved siden av Stortinget. Juletreet som ble prosjektert var selvfølgelig ?live?, slik at alle forbipasserende på gata som sendte SMS umiddelbart kunne se sitt eget lys dukke opp på storskjermen.

Det har blitt lagt vekt på at brukerne enkelt skal kunne spre lyset sitt til venner og bekjente, og således spre et godt budskap. Det er også blitt laget et eget MSN Messenger-bilde som man kan laste ned fra siden for å bruke når man chatter.

Bannerne feeder live fra kampanjesiden. Det vil si at alle de sist tente lysene på juletreet fortløpende dukker opp i bannerne. De fleste som tenner lys får med andre ord sine 15 sekunder på forsiden av Norges største nettaviser. I tillegg har det vært kjørt en interaktiv utendørsløsning der man kunne tenne egne lys i boardet ved hjelp av SMS

Sjekk ut kampanjen her: http://www.ourwork.no/solvtaggen/05/plan_gi-litt/

Andre involverte

Jørgen Bøhle Bakke (tekst), Frank Undheim (AD), Sven Jensen (konsulent), Annette Werner (prosjektleder). Design og programmering er utført av Apt ved Magnus Cederholm (design), Alexander Bech (flashprogrammering), Anders Stalheim Øfsdahl (programmering), Henning Sillerud (flashannonser) og Egil Stene-Johansen (konsulent). Design og modellering 3D: Gimpville. Teknisk ansvarlig for gjennomføring av stunt: Katapult.

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012