Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Sparkling Water

Mål

Introdusere nyheten Sparkling Water, kullsyret vann rett fra din egen kran.

Beskrivelse

Støtter og spiller sammen med print og banner kampanje i Svenske medier, som alle leder inn til www.sparklingwater.se. Nettstedet er skapt med utganspunkt i en animert familie som ambassadører for AGA´s produkter innenfor kullsyret vann.

Brukeren blir presentert for en rekke relevante og viktige spørsmål som de forskjellige animerte scener gir svar på. I tillegg finnes bestillingsmuligheter og 3d presentasjon av de forskjellige elementene i AGA´s Sparkling Water system, samt tilfeldige hverdagslige situasjoner som utspiller seg rundt kjøkkenbordet til ambassadør-familien.

Vi bygget et kjøkken som ble fotografert og så animert/rendret ut i forskjellige vinkler i 3d. Dette dannet bakgrunner/scenen for alle animerte karakterer og elementer i de ferdige filmene.

Effekt

Ikke tilgjengelig, sidene er akkurat lansert. Positiv feedback på at nettstedet skiller seg ut i sin kategori og viser produktet på en annerledes og orginal måte.

Andre involverte

SMFB: André Koot, Hans Martin Rønneseth, Alexander Gjersøe og Hans Magne Ekre (AD/TEKST), Christian Steen (Konsulent), Camilla von Borcke (prosjektleder)

Soulpolice: Christian Westerberg Thoresen (flash, video), Erlend Tangen Istad (design, flash), Ronny Boysen (flash, programmering), Ludvig Friberg (3d), Martin Devold Soknes (konsulent/prosjektleder)

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012