Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

Tine Mine Middager

Mål

Forsterke Tines tilstedeværelse i folks hverdag gjennom å hjelpe folk med å spare tid og penger, og utvide sitt kjøkken- og middagsrepertoar.

I en travel hverdag ønsker ikke folk å bruke mye tid på å finne oppskrifter eller eksperimentere på kjøkkenet på en ukedag. Dessuten er handleturer etter arbeidstid slitsomt og lite fristende. Tine Mine Middager hjelper deg med å benytte rester, og det du har i kjøleskap og fryser, og gir samtidig inspirasjon til å prøve noe nytt på tallerkenene.

Video

Unknown video

Beskrivelse

Vi har laget en responsiv web applikasjon basert på innsiktsdata fra kunde samt våre egne undersøkelser innen temaet. Fokuset vårt har vært at tjenesten skal samle data om brukeren over tid for å kunne tilby de mest sannsynlige oppskriftene som vil være aktuell for hver enkelt bruker. Vi har gått inn for å tilby oppskrifter basert på kjente råvarer. Det skal være kort vei til gode alternativer uten av brukeren skal måtte bruke lang tid på å finne noe de liker. Tjenesten er bygget på Angular JS plattformen, og det er laget i HTML5 og CSS3.

Effekt

Konfidensielt

Andre involverte

Ole Andre Sannes, Client Advisor
Karin Lima, Prosjektleder
Fredrik Scheide, AD, Lead Designer
Timothy Scott, Lead developer
Hans-Kristian Smedsrød, Front-end developer
Karina Hillestad, Tekstforfatter
Marit Høvik hartmann, Client Director
Sven Sælid, Planner
Kristin Lien, McCann Project Manager
Paul Holiday, Designer
Bouvet, Backend
Tine IKT, Backend

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012