Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image
Slideshow image
Slideshow image
Slideshow image
Slideshow image

Vi som har solgt!

Mål

Det er ikke alltid lett for forbrukerne å skille eiendomsmeglerproduktene de forskjellige kjedene tilbyr, og det er gjerne den enkelte megler som er avgjørende for om kunden er fornøyd. EiendomsMegler 1 ønsket derfor en tjeneste som kunne gi potensielle kunder en mulighet til undersøke hver enkelt megler i jakten på den rette megleren, og gjennom dette styrke posisjonen som "Den anbefalte megleren" eksternt og internt.

Beskrivelse

Hvis du lurer på om en eiendomsmegler er flink, spør du ikke eiendomsmegleren. Du spør noen han eller hun har solgt for. Basert på denne innrømmelsen ville EiendomsMegler 1 prøve noe nytt. De bestemte seg for å be alle kundene deres om å være referanse for den eiendomsmegleren de hadde brukt. På visomharsolgt.no gir EiendomsMegler 1 folk fri tilgang til sine boligselgere uten å blande seg inn. I jakten på riktig eiendomsmegler kan du finne meglere som har solgt i området du selv skal selge, meglere som har solgt for noen du kjenner og du kan ha en lukket dialog med den referansen du ønsker å diskutere eiendomsmegleren med.

Eiendomsmeglerne i EiendomsMegler 1 bruker løsningen i møte med potensielle boligselgere, og “legger hodet på blokka” gjennom å oppfordre potensielle kunder til å ha direkte dialog med tidligere kunder, uten garantier for at referansen er “god”.

Effekt

Siden lanseringen av visomharsolgt.no i oktober, har over 50.000 vært innom siden på jakt etter eiendomsmegler. I løsningen har snart 2.000 boligselgere registrert seg som referanser, fordelt på over 300 meglere, og EiendomsMegler 1 har befestet posisjonen som Den anbefalte megleren.

Andre involverte

Håkon Fretheim, Almir Busevac, Christopher Køltzow, Rune Sandnes, Øyvind Waage, Snorre Martinsen, Torfinn Sundem, Joe Langdon.
Fra EiendomsMegler 1: Jørgen Hellestveit, Line Arndt Bjercke, Marit Låtun
Fra Toxic: Knut Helgeland, Johanne Lund, Caroline Eriksson
Foto: Bjørnar Øvrebø

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012