Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image
Slideshow image
Slideshow image

Thyme for Apple Watch

Mål

Målet med Thyme 2.0 var å knekke koden for hvordan apps burde fungere på Apple Watch.

Utfordringen med å skape innhold for en klokke er at man fort blir sliten i armen, så interaksjonene bør ikke ta mer enn 3–5 sekunder hver (i følge Apple). Hovedkonseptet bak brukergrensesnittet til Thyme var derfor å kunne sette timere så kjapt som mulig, og gjøre det enkelt å forlenge tiden.

Video

Beskrivelse

Med Thyme for Apple Watch har du hele fem kjøkkenur på armen. Akkurat lik en komfyr. Noe Thyme er alene om på markedet. Det gjør det enkelt å holde styr på alle 4 kokeplater og det som er i ovnen, samtidig. For å sette opp én timer bruker du Digital Crown (kronen). Det er mye mer effektivt enn å dekke opp hele skjermen med fingrene, og kjent fra de klassiske klokkene.

Ved kun et sveip får du med en gang tilgang til resterende tid på de ulike timerene.For å forlenge koketiden trykker du hardt på den aktuelle timeren og velger om du vil utvide timeren med 3 eller 5 minutter. Du slipper da å gå inn og finjustere timeren enda en gang.

Timere som du har satt på din Apple Watch synkes selvfølglig også opp mot Thyme som du har på iPhonen.

Effekt

Vi har laget et brukergrensesnitt som er like effektivt som den suksessfulle storebror på iPhonen, og vi mener at vi har knekt koden for hvordan apps burde fungere på Apple Watch. Thyme for Apple Watch har kun vært tilgjengelig i ett par uker, men er allerede plukket ut til iOS pick of the week.

Andre involverte

Design, konsept: Thuy Gia Nguyen
Utvikling iOS: Christoffer Winterkvist
Utvikling WatchOS: Vadym Markov
Prosjektledelse: Silje Høgaas
Rådgiver: Lars-Petter Windelstad Kjos

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012