Fristen for innsending er utgått.

Slideshow image

"Er du klar for party på partybåten-quiz???"

Mål

Stena Line relanserte i høst konseptet “Partybåten”. De ville ha oppmerksomhet på Facebook og få gamle og nye venner om bord på skuta.

Video

Beskrivelse

Partybåten er glamorøst på en litt cheesy måte, det er guilty pleasures og det er god stemning, beregnet på folk mellom 20 og 40.

Nostalgitripping er en felles hobby for de fleste mellom 20-40, og Stena Line inngår ofte i den nostalgitrippen (med underholdning som Boney M og Dr. Bombay) Det gjør også billig bugg, pizzafyll, Mot i brøstet og gameshows. Derfor lagde vi “Er du klar for party på partybåten-quiz”, et ti episoders gameshow på facebook.

Man svarte på relevante spørsmål og kunne (hvis man var smart) vinne billetter. I tillegg fikk man servert Stena Lines USP'er som utømmelig buffet, spa og uendelige shoppingmuligheter.

Se presentasjonsside for alle episodene og bakomfilm.

Effekt

Endelige tall er ikke ennå tilgjengelige, men så langt har Stena Line merket en markant økning i salg under kampanjeperioden. I tillegg har det vært et stort engasjementet på Facebook-postene som igjen har resultert i en mye større rekkevidde enn tidligere.

Andre involverte

Kasper Amundsen Tuvnes
Jens Bjørklund
Rune Roalsvig
Ellen Sørnes Hilleren
Merete Rogstad
Eirik Johansen
Yngve Nilssen
Darri Thorsteinsson
Erlend Dal Sakshaug

INMA (IAB-Norge) © 2006 - 2012